A cosplay fotókat a Cosplay aloldalon találhatjátok meg.

Fanartok

Qiang Jin Jiu fanartokat rengeteg helyen találhattok. Mivel ez egy Isten háta mögötti kis blog, ahová ha valaki idetéved, én gratulálok neki, de komolyan, úgy gondoltam, nem lehet abból komolyabb feszültség, ha néhányat én is felrakok ide illusztrációnak. Én vizuális típus vagyok, szükségem van a képekre is, úgyhogy személy szerint nagyon várom a regény alapján készülő élőszereplős drámát. Nyomatékosan kijelentem: ÉN NEM TUDOK rajzolni, tehát a fanartok közül egyik sem – sajnos – az én munkám.

Felhívnám mindenki figyelmét a galéria megnézegetése előtt:

  1. A fanartok nem csak úgy “teremnek” az interneten. Rajongók több órás (sokszor napokig tartó!) kőkemény melója van benne, akik nagyon nem szeretik, ha ellopják a munkájukat, mert szeretnék a saját blogjukon látni, hányan kedvelik, kik nézik, mit gondolnak róla stb. Ez érthető. Másrészt rengetegen élnek vissza a fanartokkal, esetleg pénzért árulják (pl. illegális könyv illusztrálására, minitükör hátuljára és még sorolhatnám). Én a képeket úgy rakom fel, hogy mind a kép elnevezésében, mind a leírásában ott lesz az alkotó neve, blogjának címe. Ha több is van neki (Twitter, Weibo, Lofter…), akkor valamelyik ezek közül. Ha bárki bárhol hibát talál, vagy szeretné leszedetni a képét, szóljon, azonnal megteszem. De ahogy már írtam ez egy olyan kis személyes blog, hogy nem hiszem, sokan fogják nézegetni ezeket a képeket. Megkérek mindenkit, hogy ne linkelje tovább ezeket a képeket, hanem használja az eredeti forrást, és ha tud, kérjen engedélyt az alkotótól. További fanartokat az egyes fejezetekben találhattok az adott fejezet képes illusztrációjaként.
  2. Spoiler, mint minden fanart esetében, itt is előfordulhat. A 18+ tartalommal vigyáztam, ilyen képeket itt nem találtok. A blog neve a Xiao Chiye x Shen Zechuan páros kedvelt rajongói rövidítése (CeZhou), ezért elsősorban az ő képeiket tettem a galériába.
  3. Van egy másik kedvelt páros is ebben a regényben, SongYu (松玉) 乔天涯 Qiao Tianya (乔松月 Qiao Songyue) és 姚温玉 Yao Wenyu ( 姚元琢 Yao Yuanzhuo). Ha Qiang Jin Jiu fanartokat keresgéltek, elképzelhető, hogy az ő fanartjukba botlotok, de nem ismeritek fel őket, annyira hasonlítanak CeZhou párosára. Segítek: ha olyan fanarttal találkoztok, ahol egy gyönyörű fiú tolószékben ül, egy qint fog a kezében vagy egy vörös fonott karkötőt visel, akkor ő Yao Wenyu és NEM Shen Zechuan. Shen Zechuant általában a jobb fülében egy (leginkább vörös) fülbevalóval szokták lerajzolni. Ez a fülbevalót – gondolom, nem árulok el nagy titkot – Xiao Chiyétől fogja kapni, és hogy milyen khöm… izgalmas… khöm… körülmények között, azt inkább olvassátok majd el, mert megéri. Én a két párosról készült fanartokat nem vegyítettem, külön galériában találjátok meg.
  4. A hivatalos illusztrációkat (amelyek az audio drámák illusztrációi), az Audio aloldalon találhatjátok meg.

Ennyi bevezetés után jöjjenek a fanartok:

CeZhou fanartok (Xiao Chiye és Shen Zechuan):
SongYu fanartok (Qiao Tianya és Yao Wenyu):

Cosplay képek

Hozzászólás